پمپ ها

پمپ سیرکولاتور زمینی چیست

پمپ سیرکولاتور خطی چیست

پمپ سیرکولاتور زمینی چیست؟ پمپ های سیرکولاتور زمینی عمدتاً گردش آب را در سیستم های گرمایش با رادیاتور، مرکزی و همچنین در گرمایش از کف فراهم می کنند. همچنین می توان از پمپ ها برای گردش آب گرم در سیستم آبرسانی خانه استفاده کرد. به عبارت ساده، پمپ سیرکولاتور انتقال آب گرم را از دیگ به رادیاتورها یا حتی به شبکه آب تضمین می کند. اساساً دو نوع پمپ وجود دارد: الکتروپمپ های قدیمی سه سرعته / سه مرحله ای و مدرن.

انتخاب نادرست پمپ سیرکولاتور می تواند باعث ناراحتی گرمایش، گرمایش ناهموار، مصرف انرژی بالا و کمبود یا بیش از حد آب گرم شود. اگر می خواهید گرمایش کارآمد، مقرون به صرفه، کم انرژی و زیست محیطی داشته باشید، انتخاب یک پمپ سیرکولاتور مناسب بسیار مهم است.

نحوه انتخاب پمپ سیرکولاتور زمینی

 

قبلاً می دانیم که پمپ سیرکولاتور برقی بدون شک کیفیت بهتری دارد و مقرون به صرفه تر است. اما چگونه نمی توان تحت تأثیر طیف گسترده محصولات قرار گرفت؟ با توجه به پارامترهای فنی ساختمان گرمایشی انتخاب کنید. اگر برای یک ساختمان جدید پمپ می گیرید، اطلاعات لازم را در اسناد ساخت و ساز پیدا خواهید کرد. اما اگر به دنبال پمپ برای یک ساختمان قدیمی هستید، باید پارامترها را خودتان تعیین کنید.

برای تصمیم گیری باید حجم سیستم گرمایشی و آب، تعداد رادیاتورها یا مساحت گرمایش از کف را دریابید. بر این اساس، توان مورد نیاز را که به عنوان هد فشار حداکثر و احتمالاً تعداد پمپ ها گفته می شود، انتخاب کنید. برای نصب صحیح پمپ باید گام و قطر رزوه های اتصال را نیز بدانید.

سیرکولاتورهای مدرن با عملکرد بی صدا، اندازه کوچک و طراحی ساده مشخص می شوند که حداقل خرابی و تعمیر آسان را تضمین می کند.

ویژگی های پمپ سیرکولاتور زمینی چیست

پمپ‌های سیرکولاتور زمینی  در هر جایی که نیاز باشد آب یا مایعات دیگر به اطراف یا از طریق یک سری لوله‌ها منتقل شود، استفاده می‌شوند. پمپ سیرکولاتور حاوی یک موتور الکتریکی و یک شیر یک طرفه است بنابراین مایع فقط می تواند در یک جهت حرکت کند. پمپ معمولاً از طریق سیم هایی که به ترمینال مثبت، منفی و زمین متصل می شوند به منبع برق متصل می شود. اتصال به یک منبع زمین تضمین می کند که اگر مشکلی پیش بیاید، هر بار الکتریکی مستقیماً به زمین می رود، سیستم را کوتاه می کند و فیوز را منفجر می کند. این از شوک الکتریکی جلوگیری می کند.

نحوه عملکرد چسب سیرکولاتور زمینی

 

پمپ سیرکولاتور زمینی  یک پمپ تقویت کننده آب است که نقش حرکت آب گرم را در اطراف سیستم گرمایشی دارد.آب از دیگ بخار از طریق لوله هایی که به وسایل مختلف مانند سیلندرهای آب گرم، رادیاتورها و ریل حوله ها وارد می شوند، منتقل می شود.

سپس، آب به دیگ برمی‌گردد، بنابراین اطمینان حاصل می‌شود که جریان ثابت آب گرم در سرتاسر ساختمان حفظ می‌شود.پمپ‌های سیرکولاتور گرمایش مرکزی عموماً در نزدیکی دیگ، داخل آن یا در کمد هواکش نزدیک سیلندر آب گرم قرار دارند.

پمپ های سیرکولاتور زمینی  در اشکال و اندازه های مختلف تولید می شوند.چنین پمپ هایی پمپ های گریز از مرکز درون خطی هستند، یعنی ورودی و خروجی در یک راستا قرار دارند.بنابراین آب توسط نیروهای گریز از مرکز حرکت می کند.

پمپ های گردشی در سیستم های گرمایش مرکزی در خانه ها، املاک مسکونی و ادارات یافت می شوند.وظیفه آنها افزایش فشار آب در اطراف یک مدار آب گرم است، در نتیجه اطمینان حاصل می شود که هر زمان که یک شیر آب باز شود، آب گرم تقریباً فورا تامین می شود.

در غیر این صورت بدون چنین پمپی باید منتظر بمانید تا آب گرم در کل سیستم جریان یابد تا به آن شیر آب برسد. از چنین پمپ هایی در سیستم های گرمایش هیدرونیک نیز استفاده می شود. نقش آنها در چنین حالتی گردش آب گرم شده بین دیگ و مبدل های حرارتی مانند رادیاتورها است. پمپ های گردشی همچنین در سیستم های گرمایش بزرگتر به منظور تامین گرما به قسمت ها یا مناطق مختلف یک ساختمان استفاده می شود.

 

اجزای اصلی یک پمپ سیرکولاتور زمینی چیست

پمپ های سیرکولاتور زمینی  از دو قسمت اصلی پمپ و موتور تشکیل شده است. با این حال، بخش ها و اجزای مهم دیگری نیز وجود دارد.

موتور

در این مورد، از نوع القایی است که امکان تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی را فراهم می کند. سپس از دومی برای به حرکت درآوردن پمپ و در نتیجه حرکت آب استفاده می شود.

پمپ

یک پمپ گردشی دارای یک ورودی و یک خروجی خواهد بود. پمپ آب را از طریق ورودی به داخل می کشد و سپس آن را از خروجی خارج می کند.روی بدنه باید فلشی را ببینید که جهت جریان را نشان می دهد.

این نشان می دهد که کدام ورودی و کدام خروجی است. ورودی و خروجی به صورت متحدالمرکز در یک راستا قرار دارند.از آنجایی که این نوع پمپ یک پمپ گریز از مرکز است، آب باید از طریق چشمی پروانه وارد شود.

به همین دلیل ورودی مسیری را دنبال می کند که به داخل پروانه می رود. این محفظه پمپ است که کانالی در داخل آن دارد که به نام ولوت شناخته می شود.هنگامی که آب از پروانه خارج شد، در پیچش جمع می شود و سپس از خروجی خارج می شود.

پروانه در داخل محفظه پمپ قرار دارد و توسط کانال حلزونی احاطه شده است. هنگامی که پروانه می چرخد، نیروی گریز از مرکز وارد می کند. در نتیجه آب از پمپ به خارج و به داخل لوله ها میرود.

درست در پشت پروانه، صفحه پشتی وجود دارد که به عنوان یک مانع عمل می کند. نقش آن اساساً حفظ جریان آب در داخل محفظه پمپ است. صفحه پشتی همچنین وظیفه نگه داشتن یکی از یاتاقان های شفت را بر عهده دارد و بنابراین چرخش صاف را امکان پذیر می کند.

با استفاده از یک درزگیر لاستیکی از نشتی جلوگیری می شود. سپس، شفت و روتور وجود دارد. دومی به اولی متصل است. شفت نیز به پروانه متصل است، به طوری که وقتی روتور می چرخد، شفت و پروانه نیز می چرخد. روتور در قوطی روتور قرار دارد که به عنوان یک مانع عمل می کند تا آب با مدارهای الکتریکی موتور تماس پیدا نکند. در واقع، موتور سلف یک پمپ گردشی از تعدادی سیم پیچ سیم مسی تشکیل شده است.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *